Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Braća Hrvati!'

VIDEO Ukrajinski vojnici podržali Hrvatsku: Slavili nakon pobjede nad Brazilom na SP-u

KATAR 2022 - Nogometaši Hrvatske su ušli u polufinale Svjetskog prvenstva
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
12.12.2022.
u 10:29

Na snimci koja se proširila TikTokom i dobila velik broj pozitivnih reakcija, vidi se kako su vojnici utakmicu gledali okupljeni oko laptopa

Ulazak Hrvatske u polufinalne Svjetskog prvenstva, nakon utakmice s Brazilom 9. prosinca, proslavilo je i nekoliko ukrajinskih vojnika. Na snimci koja se proširila TikTokom i dobila velik broj pozitivnih reakcija, vidi se kako su vojnici utakmicu gledali okupljeni oko laptopa.

Hrvatska je pobijedila Brazil nakon jedanaesteraca. Brazilac Marquinhos pogodio je vratnicu, a vatreni potrčali prema Dominiku Livakoviću

U tom trenutku Ukrajinci su, kako se vidi na snimci, skakali i vikali od sreće, a jedan od njih povikao je: "Braća Hrvati!"

@marijana2805 Ukrajinski vojnici slave pobjedu Hrvatske 🇭🇷🤝🇺🇦 Дякуємо вам, брати Yкраїнці 🇺🇦❤️🇭🇷 #украина #slavaukraine #славаукраїні🇺🇦🇺🇦🇺🇦 #зсу #зсу🇺🇦 #croatia🇭🇷 #qatar2022 #worldcup #foryou #fifa22 #fifa #croatia #Hrvatska #nogomet ♬ оригінальний звук - Еван Колін

Mnogi su Hrvati u komentarima videa zahvalili Ukrajincima na podršci. 

"Slava Ukrajini, budite jaki. Pozdrav iz Hrvatske", "Veliko hvala, držite se dečki, mi smo prošli vaš pakao", "Velika podrška iz Hrvatske", neki su od komentara.

Tijek događaja u Ukrajini pratite OVDJE

 

Komentara 7

Avatar rondo
rondo
11:16 12.12.2022.

Pravu sliku "braće Hrvata" imat će priliku vidjeti ovaj tjedan u Saboru.

RE
remarga
11:03 12.12.2022.

Ne znamo po čemu smo mi braća s Ukrajincima? Meni kao Hrvatu brat je samo Hrvat i nitko drugi. Živjela Hrvatska i hrvatski narod!

Avatar Behemot
Behemot
11:49 12.12.2022.

Citiram "Miške 04:36" - Direktor predstavništva Astre M T u Kijevu Ivica Trnokop ih nagovorio. I poslije više ništa, muk. Držali se embarga.Rusija nas naoružala. pomogla u UN, spriječila bombardiranje ZGba, bila nam prijatelj kad nam je bilo najteže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije