Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Selektivno parenje

VIDEO Slatko ili uznemirujuće? Ruskinja uzgaja mačke s 'ljudskim licima'

Mačke ljudskih lica
Foto: Wochit
1/2
05.12.2019.
u 18:07

- Stvarno volim životinje, mačke su oduvijek bile dio mog života. Počela sam profesionalno uzgajati mačke 2002., izravno s pasminom Maine Coon radim od 2004. Volim to što radim, mogu reći da su mačke moj poziv - kaže Tatjana iz Moskve

Tatjana Rastorgueva, 44-godišnja ljubiteljica životinja iz Moskve, bavi se uzgojem mačaka čija lica pomalo podsjećaju na ljudska.

Ove neobične mačke pasmine Maine Coon rezultat su selektivnog uzgoja zahvaljujući čemu imaju karakteristične oči i prepoznatljiva "lica".

- Stvarno volim životinje, mačke su oduvijek bile dio mog života. Počela sam profesionalno uzgajati mačke 2002., izravno s pasminom Maine Coon radim od 2004. Volim to što radim, mogu reći da su mačke moj poziv - kaže Tatjana.

Objašnjava kako je karakterističan izgled njezinih mačaka rezultat napornog rada.

Međutim, sudeći po komentarima na internetu, izgled ovih mačaka nije svima baš "sjeo". Nekima su slatke, dok nekima izgledaju uznemirujuće. Što vi mislite?

Ključne riječi

Komentara 5

CE
centirion
08:29 06.12.2019.

Volim mačke,ali ova je katastrofa!

ME
Mesko
05:53 06.12.2019.

Samo da ne uzgoji likove velmoža naših bivših i sadašnjih političara.

IL
ilustrator
22:35 05.12.2019.

ko dlakavi maVas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije