Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Psi ubili i pojeli mačku: 'Pamtit ću ovaj prizor doživotno'

"Treba li se dogoditi veće zlo, da izgrizu čovjeka i da se institucije pokrenu?" pita se jedna Splićanka koja je upozorila na pse koji teroriziraju kvart
04. studenoga 2019. u 13:21 31 komentara 18963 prikaza
pas
Foto: Getty Images

"Noć horora", naslov je teksta u kojem jedna Splićanka upozorava javnost na događaj koji se zbio u noći sa subote na nedjelju na Pazdigradu. Dalmatinski portal tekst Splićanke prenio je u cijelosti.

Mačke IZBJEGNULI SMRT Mačke spasile svoje vlasnike: Upozorile ih na urušavanje kuće

"Tri psa teroriziraju Pazdigrad noću između 2 i 4 sata, mjesecima. Stradao je veliki broj manjih životinja do sada. Prijavljivali smo na sve strane i do sada nikakve reakcije nadležnih institucija. Sinoć su dohvatili ničiju macu. Macu koja je sterilizirana, sređena, macu koja ima 13 godina bez ijednog zuba, plahog karaktera. Pamtit ću ovaj prizor doživotno!

pas Građani u šoku Užas u Splitu: Djevojčicu ugrizao pas, vlasnik otišao i nije pružio pomoć

Tri psa u čoporu kolju noću sve što se kreće. Sinoć sam izletjela u 2.30 u pidžami i uspjela ih maknuti, tri psa koji razumiju naredbe. Tri psa koji su uhranjeni – jedini zaključak jest da su vlasnički i da ih taj kromanjonac pušta noću. Treba li se dogoditi veće zlo, da izgrizu čovjeka i da se institucije pokrenu? Grade, srami se, jer mi o svom trošku steriliziramo napuštene mačke. O svom trošku zbrinjavamo napuštene životinje i nikog u tom vrtlogu administracije nije briga kad seljačina dovede pse, učini krvoločnima i pušta same. Ljudi iz kvarta već su slali e-mailove, apelirali za pomoć i nikom ništa. Treba li stradati guzonjin sin da se pokrene išta? Splite i svi zaduženi koji neće da maknu prstom, sramite se! Na ovome neće ostati", napisala je.

 

PBZ
#OSTAJEMDOMA
Plaćaj račune i upravljaj svojim financijama online: savjeti za organizaciju bez odlazaka u poslovnicu banke
PBZ
#OSTAJEMDOMA
Vodič za biznis: online usluge koje će vam dati uvid u poslovanje u svakom trenutku
 • Serežan:

  Sličan slučaj iz Siska. Dolazila dva psa tijekom noći i napadala i ljude i životinje sve dok dva složna susjeda nisu napravili sačekušku. Malo zemljanih poslova i to je to. Mir i tišina. Kad neće država reda napraviti onda moramo ... prikaži još!o sami. Možda to izgleda nasilno i odbojno ali je jedino primjenjivo i učinkovito.

 • mika2:

  Napravite sami reda kad državu boli k...

 • Avatar OathBringer
  OathBringer:

  U ovom gradu ne moš maknut od psećih govana, a to sigurno nije od ova 3 psa. Pa se pitam čiji seru? Jel i od onih koji "nisu s brda sišli" ili?