Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U TRENUTKU INTERVENCIJE

VIDEO Šibenski vatrogasci kreativno riješili problem loše parkiranog automobila

Vatrogasci
06.04.2022.
u 17:49

Vatrogasci su brzo uspjeli pomaknuti automobil i nastaviti dalje.

Šibenski vatrogasci su na putu do intervencije naišli na potencijalno opasan problem, a to je da nisu mogli proći ulicom zbog nepravilno parkiranog automobila u kvartu Mandalina.

Čitatelj nam je poslao snimku na kojoj se vidi da je vatrogascima u pomoć da pomaknu automobil priskočilo i nekoliko lokalaca.

- Stalna im je to praksa - čuje se na snimci dok se jasno vidi kako njih nekoliko lagano gura automobil u stranu kako bi bilo dovoljno mjesta za prolaz. Vatrogasci su brzo uspjeli pomaknuti automobil i nastaviti dalje dok su ulicom odzvanjale vatrogasne sirene.

Koliko je ovo česta pojava, pitali smo šibenske vatrogasce. Kada dobijemo odgovor, isti ćemo objaviti.

Podsjećamo, kad god se parkira uvijek treba ostaviti dovoljno mjesta za prolaz vatrogasnih vozila jer nepravilno parkirana vozila stvaraju problem vatrogascima jer oni onda ne mogu proći, a svaka sekunda je važna kad je riječ o intervenciji.

 

Komentara 9

KR
Krud
19:18 06.04.2022.

U Njemačkoj jednostavno kamionom izguraju krivo parkiranog a štetu na kamionu naplate od vlasnika.

Avatar Behemot
Behemot
19:51 06.04.2022.

Odlični su, moraš biti u formi da pomakneš kombi :)

VA
vallisaurea
19:05 06.04.2022.

A nista treba uvesti da vozila pod rotacijom, naravno opravdanom, ako zakace ili ostete vozila koja stoje na putu imaju da naplate popravak od vlasnika tih vozila…plus kazna naravno! Brzo bi se prestalo glupirati po ulicama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije