Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT NA GRADILIŠTU

VIDEO Šef ga poslao doma jer je bio pijan, uslijedila je njegova osveta

Uništio šefov Range Rover i kamion
Foto: Screenshot/Wochit
1/6
03.10.2019.
u 09:15

Iz tvrtke Thomas Crompton Demolition, koja izvodi radove, poručili su da samo zahvaljujući hrabrim radnicima nije bilo žrtava.

Nezadovoljni radnik napravio je štetu u vrijednosti od 80 tisuća funti nakon što je bagerom uništio šefov Range Rover i kamion na gradilištu. 

Incident se dogodio u Bradfordu, a muškarac se odlučio na ovaj potez nakon što ga je šef navodno poslao doma jer je bio pod utjecajem droga i alkohola.

Iz tvrtke Thomas Crompton Demolition, koja izvodi radove, poručili su da samo zahvaljujući hrabrim radnicima nije bilo žrtava.

Radnici su potrčali prema bageru te su iz njega izvukli pomahnitalog kolegu. Pogledajte kako je to izgledalo.

Ključne riječi

Komentara 5

IL
ilijan1a
09:42 03.10.2019.

Luđak

Avatar Vrijeme
Vrijeme
15:31 03.10.2019.

Kad se otrjezni ubiti ce ga zena.

Avatar Tetec Cinober
Tetec Cinober
19:28 03.10.2019.

🤣🤣🤣🤣🤣 kak ih je spakiral🤣🤣🤣🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije