Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REVOLTIRANI PROTIVNICI

VIDEO Prosvjednica nataknula kondom na bananu i stala pred molitelje: 'Patrijarh je mrtav'

Osijek: Žena s transparentima stajala spred muškaraca tijekom molitve
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
01.07.2023.
u 12:48

Ispred 20-ak molitelja u centru Osijeka stala je prosvjednica s dva transparenta, te bananom na koji je nataknut kondom

Kao i svake prve subote u mjesecu, muškarci su diljem Hrvatske jutro započeli molitvom u gradskim središtima, no uz otpor prosvjednika koji su pozivali na zaustavljanje ovakvih skupova. Jedna od prosvjednica pojavila se i u Osijeku, gdje se 20-ak muškaraca okupilo i klečalo u molitvi ispred katedrale.

Žena je stala ispred njih uz dva transparenta na kojima je pisalo: ''Seksualni odgoj u škole = manje neželjenih trudnoća'' i ''Parijarhat je povijest'', a uz to je stala s bananom na koju je nataknula kondom, aludirajući na važnost seksualnog odgoja. Muškarci nisu obraćali pozornost na nju, a ona je u tišini stajala pred njima. 

Čini se kako revolt protiv ovakvog načina iskazivanja ''želja'' muškaraca sve više jača jer su se danas u većem broju okupile i prosvjednice u Zagrebu. Uz brojne transparente stajale su nasuprot molitelja koji su oko sebe napravili ogradu s transparentima, a uz udaraljkaše i pjesme pokušale su nadjačati molitvu koja se širila Trgom bana Josipa Jelačića.

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 5

BU
burza
17:17 01.07.2023.

E da je njen tata stavio kondom sad je nebi bilo

Avatar trnoRuzica15
trnoRuzica15
13:58 01.07.2023.

Jednom kad naučimo vlastiti jezik, možda i prestanemo gubiti vrijeme i medijski prostor na na ovakve bizarne i rubne pojave

MA
Makbe
22:24 01.07.2023.

Nevjerojatan je ovakav bijesni napad na ljude koji samo mole. Ne traže ni zabrane ni zakonske promjene, mole za ono što misle da im je važno i javno svjedoče svoju vjeru. Možda prosvjednice imaju nečistu savjest pa ih onda molitva i ti ljudi iritiraju. Možda bi tu pomogla sveta voda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije