Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMILY RATAJKOWSKI

Poznata manekenka napala modni časopis jer su joj smanjili grudi u Photoshopu

Foto: Instagram
1/8
20.09.2017.
u 15:52

Jako sam razočarana što vidim svoje usne i grudi promijenjene na fotografijama ove naslovnice. nadam se kako će modna industrija konačno prestati gušiti stvari koje nas čine jedinstevnima, i umjesto toga početi slaviti individualnost. - napisala je Emily

Jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki Emily Ratajkowski (26) već je puno puta imala problema sa svojim velikim grudima, koje se ne uklapaju u idealne proporcije za snimanja i revije.

Emily je na svom Instagram profilu često govorila o tom problemu, a nedavno je i optužila uredništvo magazina Madame Figaro, koje joj je retuširalo fotografiju, pa su joj u Photoshopu smanjili grude i usne.

 

- Svi su lijepi na svoj jedinstveni način. Također, svi mi imamo problema s nesigurnošću zbog stvari koje nas čine drugačijima i koje nas odvajaju od tipičnog ideala ljepote. Ja, kao i mnogi od vas, svaki dan susrećem se s tim nesigurnostima. Jako sam razočarana što vidim svoje usne i grudi promijenjene na fotografijama ove naslovnice. nadam se kako će modna industrija konačno prestati gušiti stvari koje nas čine jedinstevnima, i umjesto toga početi slaviti individualnost.

Emily je objavila i originalnu fotografiju, a odmah pokraj nje i naslovnicu magazina na kojoj su joj smanjene grudi i usne.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Komentara 3

AN
anticenzura
16:56 20.09.2017.

Modna industrija reklamira stil i modu, a ti si samo vjesalica jadnice. Nece klijenti buljiti u tvoje radojke sto si izbacila na izvol'te, nego u odjecu to sto nosis, to mora biti u prvome planu.

SJ
Samo ja
18:11 20.09.2017.

hahah clanak je za popipdit,ajmo masa ruke i zrak....

Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
18:46 20.09.2017.

glupača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije