Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO

Japanskoj superzvijezdi tijekom nastupa ispale grudi

Foto: Printscreen Youtube
17.10.2017.
u 09:50

Yamamoto jedna je od najvećih japanskih ženskih sportskih zvijezda uopće

Vrlo neugodnu situaciju na jučerašnjem je Rizin eventu doživjela japanska sportska superzvijezda, Miyu Yamamoto. Osim što je doživjela poraz polugom na ruci, tijekom tog zahvata došlo je do problema s njenom opremom te su gledatelji vidjeli malo više nego što su trebali, piše Fightsite.

Yamamoto je nastupila u borbi Grand Prix turnira atom kategorije te je dominirala tijekom cijele prve runde borbe protiv Irene Rivere, dok je nakon dvije minute druge ponovno došla u gornju poziciju, odakle je krenula raditi na kontroli. Ipak, trenutak nepažnje rezultirao je time da joj je protivnica uspjela uhvatiti ruku, okrenuti se s njom te ju izvući na polugu, kojom je prisilila japansku borkinju na tapkanje. No, ono što se također dogodilo tijekom tog zahvata je neugodna situacija koju smo naveli, a možete ju vidjeti u videu ispod teksta.

Inače, 43-godišnja Yamamoto jedna je od najvećih japanskih ženskih sportskih zvijezda uopće. Svoje prvo hrvačko svjetsko zlato osvojila je još 1991. godine, kada joj je bilo tek 17 godina, a naslove svjetske prvakinje osvajala je još dva puta, 1994. i 1995. godine, uz još jedno srebro, osvojeno 1998. godine. U Japanu je tako brzo postala prava medijska zvijezda, a posebno je praćen bio njen brak s japanskom skijaškom zvijezdom, deset godina mlađim Akirom Sasakijem. Prije toga je bila udana za legendarnog borca Ensona Inouea te nogometaša Nobuyasua Ikedu, s kojim ima sina, danas 21-godišnjeg Ersona Yamamota, također Rizinovog borca. Miyu je inače sestra jednog od najpopularnijih japanskih boraca u povijesti, Norifumija “Kida” Yamamota, dok je njihova mlađa sestra Seiko Yamamoto također bila svjetska hrvačka prvakinja, i to četiri puta.

Komentara 2

DU
Deleted user
11:55 17.10.2017.

A ovo je objava sa najvećim brojem pregleda.

MA
malopivo
20:06 17.10.2017.

A gdje su ,ja nista ne vidim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije