Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bujna ljepotica

Playboyeva zečica o problemima velikih grudi: Maltretirali su me i mrzili zbog njih

Lindsey Pelas
Foto: Instagram
1/4
21.09.2017.
u 10:02

Lindsey Pelas (26) ima prirodno velike grudi, no iako izgledaju lijepo, susreće se s brojnim problemima

Playboyeva zečica Lindsey Pelas (26) godinama se bori s problemima zbog svojih velikih grudi jer zbog njih trpi velike bolove u leđima, a često je bila i na meti kritika zbog njihove veličine.

Iako ima prirodne grudi, mnogima smeta njihova veličina, no 26-godišnjakinji veći je problem to što zbog njih ima jake bolove u leđima pa je zato posjetila i liječnike te se pojavila u emisiji showa The Doctors koja se emitira u SAD-u.

– Imati velike grudi nije uvijek najbolja opcija. Dosta su me maltretirali i mrzili zbog toga što imam prirodno velike grudi. No to je dio mene i zbog njih se osjećam predivno – rekla je ona i dodala kako joj grudi, iako lijepo izgledaju, prouzročuju brojne probleme.

– Osjećam jaku bol u donjem dijelu kralježnice. Ima dana kada me stalno boli i ne znam zbog čega je to tako – rekla je ona.

Nakon što ju je pregledao ortopedski kirurg dr. Hooman Melamed, doznala je kako joj je kralježnica zapravo savršena. No liječnik je 26-godišnjakinji objasnio kako bol nastaje zbog njezinih čestih putovanja i poziranja jer ''tijelo mrzi biti u jednom položaju cijelo vrijeme''.

Liječnici su joj savjetovali vježbanje zbog bolova u leđima, ali i naglasili da je važan odabir pravog grudnjaka. Treba izbjegavati visoke potpetice i dugačka putovanja.

Komentara 16

KU
kukupuku123
11:14 21.09.2017.

A vi ljubomorni nemate ni to... 😂😂😂

Avatar kaznitelj
kaznitelj
11:41 21.09.2017.

Ima strava sise .. DAMN, bitch !! Lajk ;))

MO
matK.O.
10:32 21.09.2017.

isto tako ima i prirodne usne i prirodni nos,zapravo cijelo lice joj je prirodno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije