Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuni kaos

VIDEO Luda snimka: Pucao iz puške na policajce, oni silovito uzvratili

Pucnjava
Foto: Wochit
1/2
17.10.2019.
u 14:13

Namjeravao je nabaviti kokain, no sastanak s dilerom nije prošao najbolje pa su stvari izmakle kontroli.

Danielu Hannamu (32) u Britaniji sude za provalu u trgovinu, pokušaj otmice i pokušaj ubojstva dvaju policajaca tijekom svog pohoda u siječnju ove godine.

On se tada uputio u Castle Caryju na jugu Engleske kako bi nabavio kokain, no sastanak s dilerom nije prošao najbolje pa su stvari izmakle kontroli. Potom je otišao do trgovine po alkohol i cigarete gdje je iz puške ispalio dva hica u vrata.

Nakon toga uskočio je u BMW jednog muškarca koji se trebao naći s djevojkom te u njega uperio pušku. Nastala je borba tijekom koje je Hannam ispalio u zrak nekoliko hitaca. Zatim je pobjegao i zaklon potražio u kući svoje djevojke.

 

Napadnuti muškarac odmah je pozvao policiju koja je okružila kuću Hannamove djevojke. Upozorili su pobješnjelog 32-godišnjaka da se preda, no on je bjesomučno počeo pucati kroz prozor sobe na katu.

Kamera koju je nosio jedan policajac snimila je trenutak kad je Hannam pucao na policajce nakon čega su oni uzvratili vatru. Predao se tek kad je ostao bez streljiva, a snimka je ovaj tjedan prikazana na sudu.

Komentara 1

DE
deda1234
14:55 17.10.2019.

E sad bi jedna zolja dobro dosla...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije