Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE HTIO KUPITI KARTU

VIDEO Potez kontrolora iz Nizozemske podijelio javnost: Hrvačkim potezom svladao mladića

Screenshot
31.08.2022.
u 13:49

Mladić je navodno prvo udario kontrolorku u nos, a onda je u njezinu obranu stao drugi kontrolor

Na Redditu je objavljena snimka sa željezničke postaje Hoorn u Nizozemskoj na kojoj je prikazan obračun između kontrolora i 21-godišnjeg mladića. Mladić je navodno odbio kupiti kartu te je udario kontrolorku u nos. 

U obranu kolegice stao je drugi kontrolor, koji je prikazan na snimci. Vidi se kako se kontrolor tuče s mladićem, udara ga šakama, a u jednom trenutku ga hrvačkim potezom diže u zrak i baca na tlo. 

 

U cijeli slučaj uključila se policija koja istražuje što se dogodilo, a iz prijevozničke tvrtke rekli su da ne odobravaju prekomjerno korištenje sile. 

Reakcije na snimku su podijeljene. Dok jedni podržavaju ovakvu pravdu, drugi smatraju da nema opravdanja za ovakvo nasilje.

Ključne riječi

Komentara 3

ZU
Zujim
16:54 31.08.2022.

Onaj tko udari zenu, zasluzio je sve moguce batine!

DU
Deleted user
15:23 31.08.2022.

Siguran sam kako golema većina daje potporu nadzorniku. Nasiljem protiv nasilja. Ne zvuči lijepo, ali ponekad se jedino tako može zaustaviti neprimjereno ponašanje.

RE
realist01
14:23 31.08.2022.

To je prava reakcija na nasilje. Odmah i konkretno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije