Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VRLO SU MLADI'

Došli na intervenciju pa u čudu gledali što se nalazi u podrumu kuće u New Yorku

Pixabay/Ilustracija
31.08.2022.
u 08:12

Udruge za zaštitu životinja sumnjale su kako vlasnik kuće ilegalno zatvara divlje životinje, a sada su njihove sumnje potvrđene.

Newyorška policija nije mogla ni sanjati što će pronaći u podrumu jedne kuće u Velikoj jabuci. Naime, u podrumu kuće pronašli su bazen, a u bazenu – morske pse. Sedam živih i tri mrtva, u samo 15 metara dugačkom bazenu.

Udruge za zaštitu životinja sumnjale su kako vlasnik kuće ilegalno zatvara divlje životinje, a sada su njihove sumnje potvrđene.

Morski psi prebačeni su u akvarij na Long Islandu, a djelatnici svakodnevno izvještavaju o njihovu stanju, piše Huffington Post.

– Vrlo su mladi, prema njihovoj dužini vjerujemo da imaju oko dvije ili tri godine. Dobrog su zdravlja, lijepo jedu i pod konstantnim su nadzorom našeg osoblja – rekla je Darlin Puntilo.

Članak je izvorno objavljen u rujnu 2017. godine.

VIDEO Dvojica pilota potukla se u kokpitu tijekom leta, osoblje moralo intervenirati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije