Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SULUDE SITUACIJE

VIDEO Pokušao pretjeći spori automobil preko zaustavne trake, ali napravio kobnu grešku

Reddit
04.11.2022.
u 13:21

Na Redditu je objavljena snimka bizarnog incidenta koji se dogodio isključivo zbog grešaka drugih vozača

Na kraju je nadrapao jedini vozač koji je vozio po propisima - ukratko je objašnjenje situacije koja se dogodila na američkim prometnicama, a koju je snimio jedan vozač.

Naime, na Redditu je objavljena snimka bizarnog incidenta koji se dogodio isključivo zbog grešaka drugih vozača. 

Na snimljenoj prometnici nalazile su se dvije prometne trake i jedna zaustavna, a sve se odvilo kada je vozač pick-up kamioneta zbog nestrpljivosti pokušao preteći automobil koji je sporo vozio u pretjecajnoj, lijevoj traci. Kako je automobil u lijevoj traci ostajao na ''svom mjestu'', odnosno nije ubrzao u odnosu na automobil u desnoj traci, vozač kamioneta odlučio je prijeći u zaustavnu traku - ali je gadno pogriješio.

Odmah nakon što je to napravio, brzo se pokušao vratiti u desnu traku jer je umjesto zaustavne trake tamo kretala ograda, no vozač kamioneta nije to uspio na vrijeme te je, osim svog automobila oštetio i automobil u desnoj traci - koji je vozio po propisima.

''Crni auto je bio kreten, ali kamion je definitivno bio u krivu. Samo se nadam da nitko nije ozlijeđen'', pisalo je u komentarima.

VIDEO Ubojstvo u Švarcovoj: Policija privela muškarca (49)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije