Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasnost u prometu

VIDEO Ovakav prizor možete vidjeti samo u Splitu: 'Svagdje ima budala' ali izgleda da je kod nas centrala!'

Na skuteru vuče šoping kolica
Prometne zgode i nezgode
12.10.2022.
u 11:29

Čini se da je na hrvatskim prometnicama sve više 'kreativnih' vozača. O tome koliko su njihove 'kreativnosti' u vožnji opasne za ostale sudionike u prometu ostavljamo vama na procjenu.

Nesvakidašnji prizor u Splitu objavila je Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Naime objavili su snimku muškarca koji se vozi na skuteru, cestom od City centra prema gradu, i za sobom vuče šoping kolica. Da, dobro ste pročitali... Na skuteru ima zakačena šoping kolica koja naravno ne idu baš ravno. Nakon toga toga pridržavao ih je rukom. 

Čini se da je na hrvatskim prometnicama sve više 'kreativnih' vozača. O tome koliko su njihove 'kreativnosti' u vožnji opasne za ostale sudionike u prometu ostavljamo vama na procjenu. 

U međuvremenu donosimo vam nekoliko komentara ispod objavljene snimke. 

'Ovaj grad pokrit šatorom i dobiš najveći cirkus na svitu', 'ovaj je baš htio završiti na internetu', 'jeftinija su bila kolica od vrećice', 'pa čekaj s kojom rukom daje gas ako gura kolica desnom', 'ovo pošteno kaznit taj ne misli na opasnost u prometu na druge sudionike', 'jel ovo realnooo', 'svagdje ima budala, ali izgleda da je kod nas centrala!'...

Video: Ovom parkiranju nema kraja

Ključne riječi

Komentara 4

KO
koraknaprijed
11:41 12.10.2022.

Istina,Split je najgori i naj stresniji grad za vožnju u Hrvatskoj.

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
12:45 12.10.2022.

Tko se ovom ne nasmije je cijepljen protiv humora.

DU
Deleted user
12:02 12.10.2022.

Ovo je i krađa jer policiji treba pokazati račun za kupljena shopping kolica odnosno duplo kršenje zakona...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije