Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatan prizor u Norveškoj

VIDEO U nevjerici gledali što im je prošlo kraj brodice: Ovo nije normalno!

Ilustracija
Ilustracija/Pixabay
12.07.2022.
u 21:03

Morski psi su rijedak prizor u Norveškoj, no za nekoliko je vrsta poznato da se tamo nalaze

Velika bijela psina uočena je na sjeveru Norveške, a snimljeno je koliko je blizu prišla brodu. Ona je, naime, brzo prilazila brodu te prošla tik uz njegovu palubu što je uplašilo sve koji su na njemu u tom trenutku bili. 

- Ovo nije normalno! Klimatske promjene se brzo događaju - stoji na Twitteru uz snimku. 

Morski psi su rijedak prizor u Norveškoj, no za nekoliko je vrsta poznato da se tamo nalaze. Simple Norway ističe kako tamo nije bilo smrtonosnih napada morskih pasa, a zabilježen je samo incident u kojem je ronioca jedan ugrizao.

Veliku bijela psina poznata je kao grabežljivac, a Simple Norway navodi kako taj morski pas dosad nije uočen u Norveškoj iako postoji mogućnost da je njome putovao. Također, stručnjaci ističu kako su šanse da se tamo pojavi sve veće zbog zagrijavanja klime i temperature voda

Komentara 8

Avatar Tombstone
Tombstone
02:15 13.07.2022.

Velikih bijelih psina ima u ogromnim kolicinama u moru oko Australije i Novog Zelanda kao i juznoafrickom, koja su hladnija od Baltika i Sjevernog mora. Tako da nebuloza o zatopljavanju kao uzroku vidjenja ne stoji.

ŽU
ŽuŽu
06:32 13.07.2022.

Ne puše vam više ljudi priču oko globalnog zatopljenja, đaba krečite.

Avatar Behemot
Behemot
04:56 13.07.2022.

U Norveškoj nisu zabilježeni napadi morskih pasa na kupače iz jednostavnog razloga jer nemaju ni kupača ni morskih pasa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije