Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURSKO LJETOVALIŠTE

Morski pas prišao kupačima, no oni se nisu prestrašili: Pogledajte kako su ga otjerali

Screenshot
05.07.2022.
u 14:30

Snimka je nastala na obali Marmarisa, poznatog mediteranskog ljetovališta na jugozapadu Turske, a na njoj se vidi kako je morski pas došao u plićak u blizinu kupača

Društvenim mrežama proširila se snimka iz poznatog turskog ljetovališta gdje je u plićak došao morski pas, a kojeg su kupači potom sami otjerali. 

Snimka je nastala na obali Marmarisa, poznatog mediteranskog ljetovališta na jugozapadu Turske, a na njoj se vidi kako je morski pas došao u plićak u blizinu kupača. Oni su potom uzeli metlu za brisanje poda i njome ga otjerali. 

 

S obzirom na to da su tako lako uspjeli otjerati morskog psa, vjerojatno nije bila riječ o opasnoj vrsti. 

Podsjetimo, prošli tjedan dvije žene ubijene su u napadima morskih pasa u egipatskom Crvenom moru. Tijelo turistkinje iz Rumunjske, koja je bila u kasnim četrdesetim godinama, pronađeno nekoliko sati nakon napada u kojem je ubijena 68-godišnja Austrijanka. Ova dva napada dogodila su se 600 metara jedan od drugog, malo dalje od obale Sahl Hasheesha. 

Ključne riječi

Komentara 2

NE
nepokolebljiv
01:32 06.07.2022.

Ruski morski pas! U moru nije bilo djece pa se preplasio za svoj zivot!

Avatar nekakav
nekakav
14:57 05.07.2022.

to je turski morski pas, obrezan, i taj ne napada ljude, jer nema dozvolu erdogana. turci imaju kontrolu nad svojom zemljom. nisu oni neka prčija ko egipat, australija, sad, koje ne mogu zaštiti ni običnog plivača u plićaku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije