Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINULE 2 ŽENE

Spasiocima u Egiptu stigla dojava o morskom psu? 'Smijali su nam se, rekli su nam da ih tamo nema'

People take the plunge with a shark dive in Florida
Foto: SAM WOLFE/REUTERS
1/3
04.07.2022.
u 17:52

Tijelo Rumunjke u četrdesetim godinama pronađeno je u osakaćenom obliku dva dana nakon što je prijavljen njen nestanak, a jedan svjedok kazao je kako je ''pola njenog tijela nedostajalo''

Protekli je vikend prošao tragično u Egiptu nakon što su zbog napada morskog psa poginule dvije žene. Netom prije nesreće u kojoj je turistkinja iz Austrije bila napadnuta, svjedoci su ispričali kako su upozorili spasioce na plaži da su vidjeli morskog psa, na što su se oni samo nasmijali. 

Druga žrtva napada bila je turistkinja iz Rumunjske čiji je nestanak prijavljen dva dana prije napada, javlja Mirror

Jučer kada je napadnuta i druga turistkinja, svjedoci su na engleskom jeziku pokušali objasniti spasiocima kako su uočili morskog psa, na što su oni kazali:

''Nikada u Sahl Hasheeshu nije bilo morskih psa i nikada ih neće biti''. 

Tijelo Rumunjke u četrdesetim godinama pronađeno je u osakaćenom obliku dva dana nakon što je prijavljen njen nestanak, a jedan svjedok kazao je kako je ''pola njenog tijela nedostajalo''. 

- Očito je bilo da se radi o tijelu koje je napao morski pas - objasnio je drugi turist. 

- Stavili su ostatke tijela u torbe, bilo je šest policajaca. Fotografiranje i snimanje nije bilo dopušteno, samo su govorili 'Izbrišite, izbrišite, izbrišite' - kazali su ranije drugi svjedoci. 

Svjedočenja o podsmijehivanju spasioca objavljena su na internetskoj stranici za ruske turiste.

''Druga dva turista skočila su u more kada su vidjeli morskog psa pa su krenuli dozivati pomoć. Spasioci su im samo rekli da doplivaju do stubišta i izađu iz mora. Sve je bilo u 'egipatskom stilu' - nema sistema, samo su uzeli nekog muškarca iz hotela, dali mu zviždaljku i rekli mu da bude spasioc'', pisalo je na stranici. 

>> VIDEO Tužan kraj potrage: Tijelo nestale Britanke pronašli u Šibeniku

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
20:05 04.07.2022.

Valjda spasilac, a ne spasioc.

NI
Ninica
18:14 04.07.2022.

Crveno more je prekrasno, koralji i ribice svih boja. Roniti i vidjeti te boje nestvaran je doživljaj, kao dječja slikovnica. No svatko tko tamo pliva ili roni mora biti svijesan opasnosti,.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije