Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt na egipatskoj plaži

VIDEO Mještani uhvatili i ubili morskog psa koji je usmrtio mladića iz Rusije

Morski pas na plaži Hurgada
Foto: Reuters
1/2
09.06.2023.
u 13:43

Ruski državljanin ubijen je u napadu morskog psa u blizini plaže u egipatskom odmaralištu Hurgada na Crvenom moru, rekli su u četvrtak ruski generalni konzul i dva egipatska sigurnosna izvora. Egipatsko ministarstvo okoliša potvrdilo je u priopćenju objavljenom na Facebooku da je tigrasti morski pas tigar odgovoran za smrt mladićai, ne navodeći detalje o žrtvi.

Tim iz ministarstva okoliša u suradnji s lokalnim stanovništvom uspio je uhvatiti morskog psa koji je ubio mladića, a lokalne su vlasti izdale zabranu plivanja, ronjenja i drugih sportova na vodi, i to na nekoliko plaža u blizini nedavnog napada. Tigrasti morski pas izvučen je iz mora, a ubrzo je i usmrćen. Ronilac koji je stigao na mjesto događaja neposredno nakon napada rekao je kako su ljudi požurili pomoći žrtvi nakon što je spasilac iz obližnjeg hotela podigao uzbunu, ali nisu uspjeli doći do njega na vrijeme, javlja Reuters.

Ruska novinska agencija TASS objavila je da je ubijena osoba Rus rođen 1999. godine koji je živio u Egiptu i nije bio turist. U priopćenju objavljenom na svom službenom kanalu Telegram, konzulat je pozvao ruske turiste da budu oprezni dok su u vodi u spomenutom ljetovalištu, te da se strogo pridržavaju svih zabrana kupanja koje su odredile lokalne vlasti.

Društvenim mrežama kruži snimka s uhvaćenim morskim psom koji je napao Rusa, njezina autentičnost za sada nije potvrđena.

Podsjetimo, morski pas u četvrtak je napao i usmrtio mladića iz Rusije dok je žena, koja je bila s njim, uspjela pobjeći i otplivati do obale.

VIDEO Morski pas ubio Rusa u Egiptu

VEZANI ČLANCI 

Komentara 3

Avatar utunelu
utunelu
13:56 09.06.2023.

prosle godine u egiptu poginula je zena od iste vrste mors.psa morski pas tigar je ljudožder tj svežder

VO
volimnju
22:03 09.06.2023.

zašto su ubili životinju?

Avatar Moloh
Moloh
18:07 09.06.2023.

Nije to loša ideja morske pse hraniti ruskim turistima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije