Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO RAVNOTEŽU

VIDEO Novi gaf američkog predsjednika: Biden se opet spotaknuo, snimile ga kamere

U.S. President Joe Biden boards Air Force One for travel to Delaware from Joint Base Andrews
Foto: JONATHAN ERNST/REUTERS
1/3
06.03.2023.
u 16:13

Predsjednik se tako spotaknuo te je nakratko izgledalo da bi mogao i pasti, no ipak je uspio vratiti ravnotežu te ubrzano nastavio dalje

Američki predsjednik Joe Biden ponovno je postao glavna tema na društvenim mrežama nakon što je snimljeno kako je ponovno nakratko izgubio ravnotežu. Naime, Biden je posjetio vojnu bazu Maxwell u Alabami te nakon posjeta krenuo prema zrakoplov Air Force One, no do njega skoro su ga spriječile - stepenice.

Predsjednik se tako spotaknuo te je nakratko izgledalo da bi mogao i pasti, no ipak je uspio vratiti ravnotežu te ubrzano nastavio dalje. 

Inače, Biden je čest predmet sprdnje među Amerikancima, ali i šire, poglavito jer mu se ovakvi gafovi događaju nešto učestalije od uobičajenog, a gotovo svaki put nekoliko kamera prate svaki njegov korak. Jedna od takvih situacija dogodila se i krajem studenog prošle godine kada je održavao govor na skupu potpore guvernerki savezne države New York. U jednom trenutku, Biden se spotaknuo na žicu koja se nalazila odmah do govornice. - Ups, gazim po... tu je... crno je. Bilo kako bilo - kazao je Biden te je nastavio svoj govor, a svi na skupu su se nasmijali.

Podsjetimo, predsjedniku Bidenu nedavno je uklonjena kožna lezija s prsa, što je inače čest oblik raka kože, a njegov liječnik poručio je kako predsjedniku nije potrebno daljnje liječenje. Liječnik je Bidena (80) opisao kao “zdravog, snažnog” i “sposobnog” za obavljanje obaveza u Bijeloj kući tijekom tog fizičkog pregleda, koji je objavljen dok trenutnog predsjednika nekoliko tjedana dijeli od objave očekivane ponude za ponovni izbor 2024. godine.

>> VIDEO Ova tri fakulteta veliki su hit među maturantima. Jedan je i iznenađenje, a ima samo 20 upisnih mjesta

 

Ključne riječi

Komentara 5

LI
liliZG
20:54 06.03.2023.

i taj će još 4 godine???

VI
vidum
19:42 06.03.2023.

Ne znaš je li moćniji tjelesno ili mentalno. Stina! Zato nan je svima uzor. Šteta što ima pravo na samo još jedan mandat!

DU
Deleted user
21:41 06.03.2023.

Sam da se jednom ne spotakne na crveni gumbek....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije