Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SVOM STILU

Kerum završio kampanju pjesmom ispred Tuđmanovog spomenika, pogledajte snimku

Split: Željko Kerum započeo s prikupljanjem potpisa
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/2
14.05.2021.
u 15:19

Tuđmanov spomenik i Križ na Marjanu projekti su na koje je Kerum posebno ponosan

Željko Kerum završio je kampanju uoči prvog kruga lokalnih izbora pored spomenika Franje Tuđmana. Pred spomenikom koji je na dnu Rive izgrađen u njegovom mandatu prije osam godina, Kerum je veselo i zapjevao "Zemlja dide mog" te završio riječima "Bog vas sve blagoslovio".

Tuđmanov spomenik i Križ na Marjanu projekti su na koje je Kerum posebno ponosan.

-  Imali smo hrabrosti i napravili smo spomenik Franji Tuđmanu kao zahvalu i svim braniteljima koji su stvorili Hrvatsku. Vratit ćemo pročelništvo u grad za branitelje i tako poboljšati njihova prava. Znamo se suočiti sa svim problemima u Splitu. Želimo raditi, ne bojimo se ničega, želimo stvarati. Dosta toga je dokaz rečenog - od križa na Marjanu do ovog kipa Franje Tuđmana - poručio je čelnik HGS-a, prenosi Dalmacija News.

- Kerum ima snagu i iskustvo, za razliku od drugih. Split će birati Keruma ako želi gradilište i iskrenost, a ne kazalište i teoriju - zaključio je Kerum, a potom zapjevao pjesmu Meri Cetinić.

Ključne riječi

Komentara 4

LI
linkser2
15:40 14.05.2021.

naočit, obrazovan, kulturan mladić... pravi splićo, heeheh..moji splićani.. na šta ste vi spali...

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
16:31 14.05.2021.

Hahaha kretinodi admini, šta je ovdje za brisanje i karton:- Ko u nekom plahvom snu.. hoca mohog ....hostajem na njohoj- Ne samo što ste sve više nalik kuriru, nego ste toliko i pametni...

AE
a e
17:19 14.05.2021.

Ka pravi redikul.....😁.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije