Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobično

VIDEO Recept za piletinu ljude podsjetio na Pornhub: 'To je nastrano'

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
31.03.2019.
u 19:55

Umjesto da ljude potakne na kuhanje, step-by-step vodič Chef Club-a ocijenjen je kao uvredljiv, odvratan i nastran. Jesu li kritike prestroge procijenite sami

Jedan kulinarski video tutorial koji gledateljima pokazuje kako napraviti piletinu izazvao je lavinu reakcija, mahom negativnih.

Izgled pilećih prsiju postao je predmet rasprave, a cijepanje pilećih prsiju i punjenje šunkom i sirom neke je gledatelje asociralo na sadržaj sa stranice Porn Hub.

Umjesto da ljude potakne na kuhanje, step-by-step vodič Chef Club-a ocijenjen je kao uvredljiv, odvratan i nastran. Jesu li kritike prestroge procijenite sami.

Ključne riječi

Komentara 6

DO
domxerex
20:17 31.03.2019.

Hahaha! Urbani čistunci koje vrijeđa što ih tako razrezana pileća prsa podsjećaju na ženski spolni organ. Hahahaha! Zato je to kao perverzno. Priznam kada sam to vidio odmah sam se nasmijao i ako treba smatrajte me perverznim. ZA to i takve stvari ću biti uvijek radije perverzan nego glumiti umjetnu urbanu finoću. Uopće ne patim od te urbane finoće. Ne smetaju me homići ni transići (imaju i oni i ja dovoljno svojih problema) ali ne trčim se slikati u njihovom društvu kako bih bio in i urban. Ne prosvjedujem po ulicama trežeći zbrinjavanje poraženih isilovaca sa njihovim obiteljima pod izgovorom humanosti (dok nemamo dovoljno ni za naše socijalne slučajeve) da bih se svidio engleskim naftaškim sponzorima (nisu meni platili izbornu kampanju). Recept kao recept izgleda dobro i jestivo, čak što više vjerujem da je vrlo fin uz jedan rizvanac ili sivanac. A može i chardonnay, ali to pravi drugovima milicajcima problem u zapisivanju što sam pio.

KO
komentant
20:13 31.03.2019.

Za polizat.......!

Avatar Dumen
Dumen
20:09 31.03.2019.

Liči na auspiksericu a nikako na preklapaču

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije