Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOZNAT UZROK

VIDEO Gori skladište nafte kraj važnog naftovoda u Rusiji, navodno je bilo više eksplozija

Foto: Screenshot
1/2
25.04.2022.
u 08:09

Rusko Ministarstvo za izvanredne situacije izvijestilo je da su dobili dojavu o požaru skladišta nafte u Brjansku oko 2 sata ujutro. Službe za spašavanje na terenu su.

Izbio je požar u skladištu nafte u Brjansku u Rusiji, izvijestila je ruska državna agencija TASS pozivajući se na vladine izvore.

– Ministarstvo za izvanredne situacije potvrdilo je požar. Postoji potvrda da je riječ o spremnicima za gorivo – navodi TASS.

U ovom trenutku nema potvrde da je ovaj požar povezan s ruskom invazijom na Ukrajinu. No, vjeruje se da je skladište nafte ključno u opskrbi ruskih snaga u njihovim naporima da preuzmu kontrolu nad Donbasom.

 

Podsjećamo, na tom području nalazi se naftovod kojim se ruska nafta prevozi u Europu. Brjansk je administrativno središte udaljeno 154 kilometara sjeveroistočno od ukrajinske granice, u blizini regija Sumi i Černihiv te oko 380 kilometara od Moskve, glavnog grada Rusije.

Savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova Anton Gerashchenko rekao je da su ljudi koji žive u neposrednoj blizini skladišta nafte evakuirani, navode ukrajinski mediji, prenosi The Daily Mail.

Rusko Ministarstvo za izvanredne situacije izvijestilo je da su dobili dojavu o požaru skladišta nafte u Brjansku oko 2 sata ujutro. Službe za spašavanje na terenu su.

Na društvenim mrežama pojavile su se snimke i fotografije požara kao i nepotvrđeni navodi o tome da se čuju eksplozije. Nije poznato što je uzrok požara.

 

Ključne riječi

Komentara 19

NI
Niga
08:21 25.04.2022.

Mornaru sa potopljenog broda dali posao u rafineriji.

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
09:49 25.04.2022.

He, he, ukrajinci nenajavljeno i protuzakonito povrijedili zračni prostor rusije

VE
Ventilator2
09:27 25.04.2022.

Hehe, malo previše slučajnih nesreća kod rusa zadnje vrijeme....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije