Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voda poplavila grad

VIDEO Veliko nevrijeme pogodilo Njemačku! Bujice nosile automobile

Nevrijeme Njemačka
Foto: Screenshot
1/11
29.05.2018.
u 21:46

U gradu Wuppertalu vodene bujice nose automobile, a jaki vjetar srušio je krov benzinske crpke koji je pao na 14 automobila koji su bili parkirani ispod njega

Snažno nevrijeme pogodilo je zapad Njemačke te izazvalo pravi kaos u pokrajini Sjeverna Rajna-Vestfalija.

U gradu Wuppertalu vodene bujice nose automobile, a jaki vjetar srušio je krov benzinske crpke koji je pao na 14 automobila koji su bili parkirani ispod njega. Samo čudom nitko nije teže ozlijeđen već je jedan vozač zadobio lakše ozlijede prilikom bijega iz automobila.

Poplavljen je i jedan trgovački centar, a šteta je zabilježena i u kampsu gdje se također urušio krov, a dvije su zgrade poplavljene.

Doslovno je cijeli grad pod vodom, poplavljene su brojne kuće, a automobili se ne mogu kretati prometnicama zbog vodenih bujica.

Nevrijeme je pogodilo i Düsseldorf pa je u zračnoj luci prekinut promet.

Nevrijeme Njemačka
1/11
Ključne riječi

Komentara 7

NI
Nikomah95
22:42 29.05.2018.

Oooo, da se ovdje bilo uvaliti Mrak Taritaš! Dobila bi za City Arkade podrum dovoljno love za želučanu prijemosnicu, vilu na Hvaru i doživotnu zalihu šljive!

DU
Deleted user
23:19 29.05.2018.

mozemo samo gledati..osiguranja ce platiti svaki vid stete..a u guskovini..mala kisa....osniva se komunisticki "stab" za obranu..ha..ha.

Avatar Idler 3
Idler 3
22:26 29.05.2018.

Srećom je to na sjeveru Njemčije pa nemre dojti do nas, a i puše v suprotnom smjeru !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije