Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rent-a-Photoshop

Veliki plan Adobea: Iznajmljivat će Photoshop na internetu

Photoshop (1)
VL
10.10.2011.
u 23:32

Adobe planira izdati paket programa Creative Cloud, a cilj je iznajmljivati programe na mjesečnoj bazi.

Šef tehnološkog odjela Adobea, Kevin Lynch, planira izdati paket programa Creative Cloud. Kako piše Bloomberg, cilj ovog paketa je ponuditi Adobeove programe kao što su Photoshop i Dreamweaver na internetu te ih mjesečno iznajmljivati. Također, korisnici će moći razmjenjivati svoj rad putem interneta, kroz takozvane cloud computing usluge.

Također se planira izdati paket programa za mobitele.

Cijene će biti dostupne u studenom te znatno jeftinije od postojećih verzija, a paket programa Creative Cloud biti će dostupan početkom sljedeće godine.

Ključne riječi

Komentara 2

DR
drug
00:45 11.10.2011.

Bolje da naprave pristupačne cijene pa ce svako kupiti a ne koristiti piratske kopije... Svake dvije godine izlazi novi program po 1000 kn za 10 god to je 5000 kn koliko košta sada novi laptop.... Hvala... Puno Hvala

Avatar mlohavi
mlohavi
23:25 21.10.2011.

@drug Adobe je mala beba naspram Autodeska (autoCAD, 3ds max....) Oni svake godine izdaju nove verzije koje nisu unatrag kompatibilbe (3ds max 2011 file nemožeš otvoriti u 2010 verziji) a jedan acad dodje 20-ak tisućica, a o maxu da i ne pričamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije