Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zeleni cvijet

Veliki park i okućnica Jasminke Maloić osvojili zlatni znak

'Var \\u0096 16. 06. 2010., Ivanec \\u0096 Vodenica u Margecanu nagradjena je srebrom  PHOTO:  Ljiljana Risek'
''
17.06.2010.
u 15:15

Ivanec je s naslovom najuređenijeg malog grada u županiji u društvu najpoželjnijih turističkih kontinentalnih odredišta

Ivanečkom Turističkom društvu i gradskom vodstvu jučer su sa svih strana stizale čestitke na niz zlatnih, srebrnih i brončanih medalja koje je Ivanec, u različitim natjecateljskim konkurencijama, osvojio u županijskoj akciji Zeleni cvijet.

Dolazak državne komisije

Ivančani su zdravicom dočekali vijest da je Ivanec, drugu godinu uzastopno, osvojio naslov najuređenijeg malog grada u Varaždinskoj županiji te da je u grad stiglo čak šest priznanja!

- Zlatnim znakom ocijenjen je i veliki park u Ivancu te okućnica Jasminke Maloić u Punikvama. Među objektima u turističkoj ponudi vodenici u Margečanu dodijeljeno je srebro, a brončanim sjajem zasjali su Inina benzinska crpka i Poštanski ured u Ivancu. Budući da svi zlatni dobitnici automatski ulaze u konkurenciju na državnoj razini, već idućih dana možemo očekivati dolazak državne komisije. Već sam dolazak ocjenjivača veliko je priznanje Ivancu jer to znači da se naš grad već nalazi u finalnoj utrci, u društvu najljepših i najpoželjnijih kontinentalnih hrvatskih turističkih odredišta – izjavio je predsjednik gradskoga Turističkog društva, Boris Jagetić Daraboš.

Građani uređuju okućnice

– Vjerujem da su ove godine dodatne bodove Ivancu donijeli kapitalni zahvati, među kojima je i gradnja spojne ulice Rajterova-Malezova, koja je prekrasno uređena. A sve to trebamo zahvaliti ponajprije građanima, koji se gotovo natječu čija će okućnica i vrt biti ljepši. Treba samo prošetati ivanečkom Rajterovom, gradskom špicom, Punikvama i Margečanom, gdje se najbolje vidi da građani dišu zeleno, cvjetno i ekološki - rekao je Jagetić Daraboš i dodao da zahvalu treba uputiti i Ivkomu, gradu te aktivistima gradskoga Turističkog društva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije