Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBAVLJEN ZAPISNIK

Veća količina uginulih riba pronađena na obali u Stobreču, obavljen očevid

Mještani Primoštena s nestrpljenjem čekaju ribara koji iz mreže vadi jutrošnji ulov
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
05.07.2022.
u 21:40

Prema prvim neslužbenim informacijama, na pomor riba vjerojatno je utjecala povišena temperatura morske vode

Veće količine uginulih riba cipala isplivale su u utorak u blizini plaže u Stobreču gdje je nakon dojave stigla ribarska inspekcija kako bi obavila očevid, a pretpostavlja se da je do pomora došlo zbog povišene temperature mora i nedodataka kisika.   

"Rano poslijepodne  dobili smo dojavu o uginulim ribama na površini mora blizu plaže u Stobreču te smo našim brodom na  to mjesto odvezli ribarske inspektore Ministarstva poljoprivrede i oni su obavili očevid," rekao je za Hinu Željko Kuštera, lučki kapetan Lučke kapetanije Split.

Po njegovim riječima  ribarski inspektori su napravili zapisnik o onomu što su vidjeli. Kuštera je rekao da je komunalnom redarstvu predloženo da pokupi uginule ribe.

Prema prvim neslužbenim informacijama, na pomor riba vjerojatno je utjecala povišena temperatura morske vode što uzrokuje nedostatak kisika.

>> VIDEO Nevrijeme u Lici: Tuča padala u Perušiću

Ključne riječi

Komentara 1

MT
makan tahi
23:10 05.07.2022.

riba je sigurno policiji otprije poznata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije