Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasnost na cesti

Već sedam puta osuđen zbog vožnje bez vozačke, uhvatili ga opet

Prometna policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
17.01.2019.
u 15:51

Već je sedam puta pravomoćno presuđen za isti prekršaj, u posljednje tri godine

Za upravljačem automobila policija je ponovno uhvatila 55-godišnjaka koji redovito vozi, iako nikada nije položio vozački ispit. Odmah je, stoga, uhićen. Već je sedam puta pravomoćno presuđen za isti prekršaj, u posljednje tri godine. Zaustavljen je u Kešincima kod Đakova, u srijedu oko 9 sati.

istoga dana, 53-godišnjak "podgrijan" s čak 3,01 promila alkohola u krvi, skrivio je prometnu nesreću u Uglješu u Baranji. Zbilo se to u 17.45 sati. I on je završio u policijskoj postaji, gdje je ostao dok se nije otrijeznio.

>> Zašto gore automobili u Zagrebu

Komentara 6

TE
Tecec
16:42 17.01.2019.

kad bi mu svaki put kad ga ulove bez vozačke sprešali auto (bez obzira na vlasništvo) taj problem se više ne bi ponavljao

GI
Gips
16:10 17.01.2019.

Pa dajte mu više tu vozačku

DU
Deleted user
21:12 17.01.2019.

u buksu s njim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije