Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPAŠAVALI VOZAČA

Uznemirujuća snimka: Oklopno vozilo pregazilo civilni automobil u Kijevu

Foto: Screenshot
1/10
25.02.2022.
u 11:49

Ne može se sa sigurnošću reći o čijem se vozilu radi

Na društvenim mrežama pojavila se snimka na kojoj oklopno vozilo gazi civilni automobil koji mu dolazi u susret. Snimka je nastala u kijevskoj četvrti Obolon.

Građani Kijeva snimali su sukobe u glavnom gradu Ukrajine pa je tako snimljen i ovaj užasan trenutak. Na snimci se vidi kako oklopno vozilo prelazi preko automobila.  Upozoravamo vas da je snimka uznemirujuća!

Kasnije se pojavila i druga snimka na kojoj se vidi kako građani pokušavaju izvući vozača. Sudeći prema snimci, muškarac je preživio nalet oklopnog vozila koje je smrskalo automobil, no nije poznato kakve je ozljede zadobio.

Ne može se sa sigurnošću reći o čijem je vozilu riječ. U nekim komentarima može se pročitati kako se radi o oklopnom vozilu Strela-10, mobilnom raketnom sustavu zemlja – zrak koji su ukrali saboteri. U opisu snimke stoji i kako su ukrajinske volonterske snage uhvatile sabotere.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Purgerdragovoljac
Purgerdragovoljac
12:07 25.02.2022.

Sjećate li se crvenog fiće u Osijeku? Koliko sličnosti .....

PI
Pišmevrit
12:10 25.02.2022.

Ovo podsjeca na Vukovar. Cak i agresori imaju slicne izgovore za agresiju. Nadam se da ce se i ukrajinci othrvati ovim fasistima koji ih napadaju

Avatar Le-Freak
Le-Freak
12:24 25.02.2022.

Pa pise da su ruski saboteri htjeli ukrasti ukrainsko borbeno vozilo i njime pregazili civilni automobil. Na drugim snimkama se vidi da je jedan ruski saboter ubijen a drugi zarobljen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije