Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATVOREN DIO AUTOCESTE

Užas na A3: Sudarili se automobil i teretno vozilo, dvoje mrtvih. Stvaraju se kolone

Velike gužve na autocesti A3 između čvora Novska i Okučani zbog teške prometne nesreće s dvoje mrtvih
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/8
07.03.2024.
u 09:18

Zbog očevida zatvoren je dio AC te se promet preusmjerava obilaznim smjerovima

Na autocesti A3 u smjeru juga, između Novske i Okučana, jutros oko 7:15 dogodila se prometna nesreća. "Sudjelovali su teretno i osobno vozilo te su dvije osobe smrtno stradale", javlja policija. Zbog očevida zatvoren je dio AC te se promet preusmjerava obilaznim smjerovima.

Zbog prometne nesreće zatvorena je dionica autoceste A3 Bregana Lipovac između čvorova Novska i Okučani, u smjeru Lipovca, javlja i HAK. Obilazak: autocesta A3 čvor Novska – DC47– ŽC3252 – DC5 – čvor Okučani. Kod čvora Novska, u smjeru Lipovca, kolona je oko 2 km.

Uskoro opširnije...

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar spica1
spica1
10:12 07.03.2024.

njemačka poslovica kaže, nikada ne idi brže od svog anđela čuvara, ako već ideš, bolje je da si brži od smrti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije