Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AGRESIVNO SE UMIJEŠAO U DJEČJU SVAĐU

Uvjetno osuđen jer je napao dječaka (14) koji mu je sinu bacio bicikl. Stezao ga u 'kravatu' i klečao mu na leđima

Šibenik: Odbačeni slomljeni dječji bicikl čeka da ga netko odveze na odlagalište otpada
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
10.05.2022.
u 10:34

Tako je držao dječaka, dok dječaku u pomoć nisu priskočili slučajni prolaznici te ga otrgnuli od njega

J**** ti majku mrtvu, ubit ću te i odrobijat! - rečenica koju je izgovorio A.S. (35) 14-godišnjem dječaku, zbog čega je prijavljen za povredu djetetovih prava te na koncu i uvjetno osuđen na godinu dana zatvora uz rok kušnje od četiri godine. 

A sve to dogodilo se zbog dječje svađe u koju se A.S. očito vrlo neprimjereno i preagresivno upetljao. Teretio se da je u srpnju 2021. u  Zagrebu prišao 14-godišnjaku, koji je prethodno na pod bacio bicikli maloljetnog sina A.S.

Tražio je od dječaka da  mu da adresu svojih roditelja. Dječak mu je odbio dati adresu roditelja, nakon čega je A.S. dječaka uhvatio oko vrata u tzv. kravatu, da bi mu potom izgovorio rečenicu s početka teksta. Zatim je dječaka pustio iz tzv. kravate, da bi ga potom uhvatio za majicu, povukao i bacio na tlo, te mu kleknuo koljenom na leđa.

Tako je držao dječaka, dok dječaku u pomoć nisu priskočili slučajni prolaznici te ga otrgnuli od njega.  Dječak je zadobio površinske ozljede glave, ruke i koljena. 

A.S., koji i sam ima četvero djece, osim što je uvjetno osuđen, mora platiti i 1000 kuna sudskih troškova

>> VIDEO U Rijeci sinoć gorjelo šest automobila, očevid je u tijeku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije