Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI USPJEH OMIŠANINA

'Usudio sam se pokušati i uspio. Živjet ću u kampusu Yalea s 12 studentskih domova'

22.06.2023.
u 19:04

Frane Marušić iz Omiša upisao je američki Yale. Još nije odlučio što će studirati niti to mora učiniti do druge godine fakulteta

Ključne riječi

Komentara 3

GE
generalnidirektor
19:52 22.06.2023.

Šteta što ste tako društveno nesvjesni (jel zbog srbina, ljubomornog vlasnika?) pa vam je i ovo "zaključan članak". No bez obzira na vas, čestitam Hrvatu na Yaleu! Bravo!

TH
than
23:25 22.06.2023.

Članak bi bio potpuniji da se otključa dio - "Pisao sam o svom iskustvu kada sam treći razred srednje škole pohađao u Americi. " Dakle, dečko je već imao nešto što 99.999% ostalih u njegovoj generaciji u HR nema.

Avatar Tombstone
Tombstone
21:13 22.06.2023.

Problem je kaj danas tamo uce da muskarci mogu roditi. Nasrecu, ne na studiju koji ce decko pohadjati, ali kaj ak zavrsi u sobi bas s nekim od "tih"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije