Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija na nogama

Usred bijela dana likvidiran muškarac u Beogradu: U njega ispaljeno šest hitaca

Beograd: Policija pretresa stadione Partizana i Crvene Zvezde
Antonio Ahel
09.05.2022.
u 15:13

Luka Perenčević (28), koji je jutros ubijen na Banjici, dovođen je u vezu s teškim ubojstvom na Banjici

Luka Perenčevića (28) ubijen je u teretani usred bijela dana, javljaju srpski mediji. Kako javlja Telegraf.rs muškarac koji je nosio u ruci torbu poznatog beogradskog dostavljača hrane pucao je u Perenčevića. .

- Ubojica, još uvijek NN, ušao je u improviziranu teretanu, noseći u ruci torbu za dostavu hrane. Vidio je Perenčevića kako sjedi unutra na klupi i u njega ispalio 6 hitaca iz pištolja s prigušivačem iz neposredne blizine. Perenčeviću su u pomoć priskočila tri prijatelja koja su bila u teretani i iznijeli ga van, ali je on već preminuo. Vjeruje se da je ubojica profesionalac - doznaje Telegraf. 

Luka Perenčević (28), koji je jutros ubijen na Banjici, dovođen je u vezu s teškim ubojstvom na Banjici kada je likvidiran Filip Lepojević koji je imao samo 18 godina, a njegov 21-godišnji prijatelj je ranjen.

Ključne riječi

Komentara 2

ZD
zdenkoj
16:44 09.05.2022.

U srbiji?Ma nema šanse pored zlatnog doba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije