Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
medijski transfer

Mirjana Hrga prelazi na RTL televiziju

Mirjana Hrga
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/5
17.03.2016.
u 10:51

Predsjednik Uprave RTL-a Hrvatska planira osnažiti izvješćivanje temeljeno na aktualnosti, istinitosti i neovisnosti

Uspješna urednica, reporterka i voditeljica Mirjana Hrga pridružuje se informativnom programu RTL-a, i to kako bi ojačala i taj profil medijske kuće.

Prije prelaska na komercijalnu televiziju, pet godina provela je u jednoj od najvećih svjetskih informativnih TV mreža – Al Jazeera Balkans TV.

Iskustvom u kvalitetnom prenošenju najvažnijih dnevnih događaja istaknula se u karijeri, a ovaj medijski transfer podržao je i sam predsjednik Uprave televizije.

– Strategija naše tvrtke posljednjih nekoliko godina zasniva se na jačanju našeg informativnog profila koji se temelji na aktualnom, istinitom i neovisnom izvještavanju. Zadovoljstvo mi je zaželjeti dobrodošlicu Mirjani Hrgi koja se pridružuje redakciji Informativnog programa RTL-a. Ona je svakako jedna od najboljih urednica i voditeljica u Hrvatskoj koja će svojim znanjem i iskustvom, ali i stavom dodatno osnažiti naš informativni program – kazao je Ivan Lovreček, predsjednik Uprave RTL Hrvatska.

Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL

– Zahvaljujem RTL-u na ukazanom povjerenju. Radujem se što ću biti dio potvrđeno uspješne ekipe i veselim se zajedničkim izazovima, u ovim izazovnim vremenima. Smatram da RTL ima sjajnu medijsku poziciju i odličnu platformu za suradnju s najjačim partnerom – gledateljima.

Duboko sam uvjerena da će to biti na obostrano zadovoljstvo. Ovom prilikom zahvaljujem svojoj dosadašnjoj kući Al Jazeeri Balkans i sjajnom čovjeku, direktoru Tariku Đođiću. Bilo je to pet nezaboravnih godina. Sada je došlo vrijeme za promjenu koje smatram nužnim poticajem u profesionalnom životu – izjavila je Mirjana Hrga.

– Uvjeren sam da će njezino veliko novinarsko, uredničko i voditeljsko iskustvo i znanje pridonijeti da RTL Danas učini novi iskorak u informiranju naših gledatelja – izjavio je Igor Bobić, glavni urednik Informativnog programa.

Mirjana Hrga karijeru počinje graditi 1994. godine na HRT-u, a 2003. odlazi na Novu TV gdje radi u sklopu informativnog programa. Od 2011. do 2016. godine radila je kao reporterka, urednica i voditeljica na Al Jazeera Balkans TV.

>> Mirjana Hrga voli letjeti, ali ne voli hranu u avionu

Komentara 36

SE
sestrićna
11:20 17.03.2016.

još im fali goran milić pa imamo novi YU tel..dok se to ne desi N1 će odrađivati njihovu ulogu...

MO
morituriite
11:03 17.03.2016.

To ona što je pitala kakve veze Dubrovnik ima s Hrvatima...pravu TV je našla, baš će se pravo tamo na rtl-u uklopiti.

GU
General_U
11:33 17.03.2016.

televizija puna programa iz srbije dobila pojačanje u novinarki koja se pita što dubrovnik ima s hrvatskom. krasno ni nova tv nije daleko od rtla, valja se nadati da će javna tv kuća biti nešto bolja pa da hrvati imaju svoju televiziju, a ne da nam srbende i jugonostalgičari vire iz ekrana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije