Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urbani Jugoslaven

“Urbani Jugoslaven” Čabo vraćen na posao

\'cabo_nnn_unu_270411\'
VL
03.05.2011.
u 13:04

Bivšem tajniku Torcide najavljen je otkaz jer je štetio ugledu tvrtke zbog javnog naguravanja sa splitskim gradonačelnikom Željkom Kerumom

Pavao Grubišić Čabo jučer je bio na svom radnom mjestu u triljskom Conex tradeu. Njegov otkaz, nakon što se naguravao sa splitskim gradonačelnikom Željkom Kerumom na pozornici jer ga je nazvao urbanim Jugoslavenom, medijski je snažno odjeknuo što je očito Čabine šefove nagnalo da se predomisle.

– Pavao Grubišić Čabo na svom je radnom mjestu. Otkaz nikada nije ni dobio. Sve je ovo rezultat velikoga nesporazuma – izjavila nam je Sandra Dadić, direktorica Conex tradea. Na pitanje odakle onda Grubišiću Čabi snimka razgovora s njom na kojoj mu ona govori da šteti ugledu tvrtke i da će zbog toga s njim prekinuti ugovor prije njegova isteka, 30. rujna, ako nikakva otkaza nije bilo, direktorica Dadić kaže da je sada besmisleno o tome razgovarati.

– Mnogo se toga prenosilo, pisalo i govorilo. Naš djelatnik pisani otkaz nije dobio, radi i to je najvažnije. Nadam se da smo svi zadovoljni u ovoj priči – zaključila je Dadić.

 

Komentara 21

OB
-obrisani-
15:24 03.05.2011.

Malo se štraca zaletila,sad njoj treba dat pedalu.

KF
kfuntak
15:30 03.05.2011.

Kerum je spasio izloge svojih trgovina u Zagrebu.

ST
Stric
16:40 03.05.2011.

Ako ovaj idiot čabo sam za sebe kaže da je \"urbani šugoslaven\" kako ga je Kerum uvrijedio? I uostalom zašto ovaj šugoslaven ne ide u \"svoju\" smrdoslaviju, šta radi u Hrvatskoj ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije