Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sami su

Una, Tara, Bela i Hachy ostali su bez mame Lili

Štenad iz Orhovice
Foto: Katarina Perković Purgar
1/5
13.04.2016.
u 11:00

Njemačka ovčarka nije dugo uživala u sretnom životu, pronađena je ispred kućnih vrata

Sreća i veselje u dvorištu svećenika Josipa, koji je spasio kujicu Lili iz šume, nisu potrajali.

Jedno jutro svećenik ju je pronašao ispred vrata kuće, bila je već potpuno hladna. Veliku tugu zbog gubitka kujice koja je postala dio njegova života zamijenila je još veća briga. Una, Tara, Bela i Hachy nemaju još ni dva mjeseca, a već su ostali sami. Nemaju mame koja će ih braniti, koja će ih hrabriti kad im treba hrabrosti, koja će ih voljeti onako kako to samo mama zna. Pozvao je stoga sve zaštitnike životinja, sve koji mu mogu pomoći da malena bića što prije nađu topli dom i ruke koje će ih tješiti.

Iako je tajnu uginuća Lili ponijela sa sobom, a uginula je pod sumnjivim okolnostima, iako nije stigla dugo živjeti životom sretnog psa, sasvim je sigurno da je odigrala važnu ulogu u životu svećenika Josipa. Pomogla mu je da se riješi straha od pasa, straha s kojim je živio sve dok nije pronašao nju. I ostavila je neizbrisiv trag koji nikad neće nestati, a tugu će zamijeniti samo lijepa sjećanja.

U udomljavanju štenadi svećeniku Josipu pomaže Katarina Perković Purgar, možete je nazvati na mobitel 098/760-594.

<<bojao-sam-se-pasa-ali-lili-nisam-mogao-ostaviti-u-sumi

Ključne riječi

Komentara 1

OS
osica
14:48 13.04.2016.

Preslatki su. Nadam se da će naći dom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije