Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 63. GODINI

Umro poznati zagrebački zubar prof. dr. Mladen Šlaj

Foto: Poliklinika Šlaj-Anić
1/4
18.01.2020.
u 22:39

Osnivač je Poliklinike Šlaj-Anić koja se specijalizirala za ispravljanje krivih zubiju.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih stomatologa prof. dr. Mladen Šlaj je umro. 

Rođen je u Zagrebu 17. 07. 1957. godine. Završio je Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu 1981. godine.Dr. Šalaj bio je redoviti profesor Stomatološkog fakulteta u Zagrebu, predstojnik Zavoda za ortodonciju Stomatološkog fakulteta i pročelnik Kliničkog zavoda za ortodonciju, Klinike za stomatologiju KBC Zagreb, piše Jutarnji list. 

Autor je preko 100 znanstvenih i stručnih radova, te je voditelj  više znanstvenih projekata, aktivno je sudjelovao na više nacionalnih i internacionalnih stručnih i znanstvenih skupova. Bio je član brojnih svjetskih stomatoloških društava i osnivač Hrvatskog društva za dentalnu traumatologiju. 

Osnivač je Poliklinike Šlaj-Anić koja se specijalizirala za ispravljanje krivih zubiju, 

Ključne riječi

Komentara 8

KU
Kuruza
03:34 19.01.2020.

Nikad čuo za dr. Šlaja, al pokoj mu vječni.

RP
rpzagreb
23:34 18.01.2020.

Neka ti je laka zemlja!

ER
EroK
16:28 19.01.2020.

Veliki znalac! Pokoj vječni daruj mu Gospodine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije