Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sporna imena

Umirovljeničke se stranke spore o nazivu "Blok"

'30.03.2011. Zagreb- Trga Bana Josipa Jelacica, press konferencija Bloka Umirovljenici Zajedno. Prof. Zlatko Klaric  krenuo je s kamapanjom sakupljanja priloga grdjana za otpremninu SDP-a i HDZ-a te n
'Robert Anic/PIXSELL'
17.10.2011.
u 19:18

Oni između sebe moraju vidjeti tko ima pravo na ime, tko ga je prvi registrirao, kaže Ljubo Jurčić

Dvije grupacije umirovljeničkih stranaka već se neko vrijeme spore o nazivu Blok umirovljenici zajedno, kojim se obje koriste, a koji je, potvrdili su to skeniranom potvrdom, jedna od njih zaštitila u Zavodu za intelektualno vlasništvo.

– Oni između sebe moraju vidjeti tko ima pravo na ime, tko ga je prvi registrirao – lakonski kaže Ljubo Jurčić, nositelj liste koalicije u čijem je bloku Stranka umirovljenika Lazara Grujića.

U drugom je bloku Stranka umirovljenika Hrvatske, Akcija socijaldemokrata Hrvatske i Splitska stranka umirovljenika.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar madcap
madcap
19:22 17.10.2011.

Ovih stranaka umirovljenika ima više nego HSP-ova.

PR
predak
19:50 17.10.2011.

I g. Ljubo Jurčić na parlamentarnim izborima zdušno radi na osipanju hrvatskih glasova za jedinu mogućnost i neophodnost (HDZ sve drugo je dugoročna do trajna orjuna), kao što su na predsjedničkim to uradila i odradila gospoda u ime tzv hrvatskih opcija: Vidošević, Primorac, Jurčević, Tuđman te možda srušila Hebrangovu mogućnost?! Nadam se da su umirovljenici ipak pametniji od u početku navedenog gospodina koji je prikriveni ljevičardoorjunaš te razvodnjuje hrvatsku opciju?! Sramotno?!

OB
-obrisani-
20:29 17.10.2011.

hehehehe blok kaj je to: cigel, oblok, komod, zgrada, teka, kaj to oni zoveju \"blok\" kaj se svodeju hehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije