Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA SREĆA!

Umirovljenica iz Zaprešića osvojila 14 milijuna kuna na lutriji: 'Probudila sam supruga da i on potvrdi'

Šibenik: Prodajno mjesto na kojem je uplaćen dobitni listić Eurojackpota
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
06.09.2022.
u 12:28

– Sjećam se davnih godina kad me suprugov djed znao poslati da uplatim i to mi je, priznajem, bila najveća muka, pogotovo u zimskim mjesecima – rekla je

Sretna igračica koja je osvojila 14 milijuna kuna javila se Hrvatskoj lutriji.

– Krajem kolovoza u Zaprešiću uplaćen je listić koji donosi 14,207.184,75 kn, a sretna igračica, umirovljenica, koja ga je uplatila i osvojila Jackpot igre Loto 7 javila nam se tek jučer – javljaju iz HL-a.

Umirovljenica je u subotu doznala i shvatila da će postati milijunašica te je morala čekati cijeli vikend kako bi kontaktirala Hrvatsku lutriju.

– Nikada se do sada nisam tako veselila ponedjeljku! Sjećam se davnih godina kad me suprugov djed znao poslati da uplatim i to mi je, priznajem, bila najveća muka, pogotovo u zimskim mjesecima – rekla je kroz smijeh igračica koja od tada redovito igra, pišu 24sata.

– Uglavnom igram Loto 7 i Eurojackpot i to uvijek iste brojeve, a rezultate naknadno provjerim na internetu. Tako je bilo i ovog puta, ali prilikom provjere mislila sam da imam šest pogođenih brojeva. Tek naknadno sam shvatila da je u pitanju 6+1 dobitak i u nevjerici sam probudila supruga kako bi mi i on mogao potvrditi da dobro vidim – rekla je igračica.

Kao i mnogi dobitnici i ona se brinula s možda najtežim pitanjem, a to je gdje čuvati dobitni listić.

– Zaključala sam ga u neku kutiju, a onda pak po cijele dane grčevito držala ključ i pazila da ga ne izgubim – izjavila je dobitnica.

VIDEO: Obnovljena škola u Zagrebu dobila mural posvećen djevojčici poginuloj u potresu

Komentara 18

Avatar Hazl113
Hazl113
14:30 06.09.2022.

Zašto se laže. Nije dobila 14 mil. već 8,1 mil. Ostalo joj ukrala država i grad.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
19:52 06.09.2022.

Znači nije da Bog meće uvijek na veliku hrpu. Sretno penzići i u zdravlju ih uživali.

Avatar Barba
Barba
15:01 06.09.2022.

Neka je penzićka dobila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije