Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE NI TREPNUO

Reakcija Dejana iz Zagreba nakon što je osvojio milijun na lotu je hit: 'Zna da će mu porezna uzeti sve'

Foto: Screenshot/HRT
1/5
05.09.2022.
u 13:08

Nakon što mu je voditeljica Monica Jakšić čestitala jer je postao novi milijunaš, Dejan je samo kazao "hvala lijepa". Korisnici Twittera čestitali su mu na hladnokrvnosti

Društvenim mrežama širi se snimka Zagrepčanina Dejana, koji je ovog vikenda u Kolu dobitaka Hrvatske lutrije osvojio milijun kuna. Naime, on je imao nevjerojatnu sreću pa je u studiju HRT-a zavrtio kolo koje se zaustavilo na jackpotu od milijun kuna. 

Nakon što mu je voditeljica Monica Jakšić čestitala jer je postao novi milijunaš, Dejan je samo kazao "hvala lijepa". Korisnici Twittera čestitali su mu na hladnokrvnosti.

 

"Lice čovjeka koji je osvojio milijun kuna", stoji pokraj videa iz emisije. Twitteraši su se nasmijali, a odmah su uslijedili i brojni komentari.

"Zna čovjek da je inflacija", "Milijunčić vamo-tamo. Što sad?", "Zna da će mu porezna uzeti sve", "Kralj! Kao da mu nije drago", "Vrati minuse, kredite, par sitnica i nema više", nizali su se komentari.

"Čuj, s obzirom da sada svi znaju da je dobio, ne bi ni meni bilo drago da sam na njegovom mjestu, plus još 300 k ode državi... Pa se počnu javljati sestrične pokojne strine iz neke pripi*dine", duhovito je komentirao jedan korisnik Twittera. 

VIDEO: Anđa Marić: 'Bila sam na Tinderu, kad bi ljudi shvatili da sam to ja, onda bi me blokirali' 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar lasta mala
lasta mala
14:05 05.09.2022.

Novac kvari ljude. Čestitke i sretno. Trebati će mu.

SA
sargu123
13:21 05.09.2022.

Sada će otkriti koliko zapravo rodbine ima. Samo da ne nasjedne na kojekakve priče i biti će ok.

NA
nasunis
18:13 05.09.2022.

Cool

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije