Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provala u vinkovcima

Ukrao kamion, viljuškar, suhomesnate proizvode...

'29.03.2010.,Zagreb - Proizvodi hrvatskog sela u Bocarskom domu, kobasice i suhomesnati proizvodi Photo: Davor Visnjic/PIXSELL'
'Davor Visnjic/PIXSELL'
23.01.2012.
u 08:51

Vinkovčanin je provalom i krađom trgovačkom društvu iz Vinkovaca pričinio materijalnu štetu nešto manju od 110.000 kuna

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim Vinkovčaninom kojim je utvrđeno da je između 19. i 20. siječnja, od 18.30 do 3.20 sati u Slakovcima provalio u prostorije poljoprivredne zadruge, iz kojih je otuđio teretni automobil Mercedes Actros 1840, vinkovačkih oznaka, zajedno s većom količinom suhomesnatih proizvoda, ručnim viljuškarom, dvama strojevima za pranje automobila, šest buntova pletene žice, ručnim električnim alatom, kompresorom, pumpom za gorivo, čime je oštećenom trgovačkom društvu iz Vinkovaca pričinjena materijalna šteta nešto manja od 110.000 kuna.

Nedugo nakon dojave o krađi, policijska je ophodnja obilaskom terena, u Vinkovcima, na odvojku južne obilaznice prema šumi Ljeskovac pronašla ukradeno teretno vozilo s dijelom ukradenih predmeta i uređaja.

Tijekom kriminalističkog istraživanja 41-godišnjak je u prostorijama policijske postaje u Vinkovcima fizički napao 38-godišnjeg policijskog službenika pri čemu je policajac lakše ozlijeđen, dok kod napadača nisu utvrđene ozljede. Nasilni kradljivac iz Vinkovaca uz kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela teške krađe i kaznenog djela napada na službenu osobu predan je pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
11:13 23.01.2012.

Viličar se kaže na hrvatskom.

BA
Bandit
09:12 23.01.2012.

Taj mora da nije jeo bar 7 dana..

OB
-obrisani-
10:26 23.01.2012.

Mislim da nije ukrao ,već samo pozajmio Hrvati ne kradu - bar tako tvrde političari Čovek pozajmio i uzeo u preradu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije