Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koji majstor!

Uhićen jer je autom upravljao kliještima umjesto volanom!

ljeto
Foto: AFP/PIXSELL
1/2
25.07.2013.
u 11:47

Nakon privođenja ustanovljeno je da je muškarac iz Australije i prije optuživan za različite prekršaje

Neimenovani 38-godišnjak iz Australije upao je u ruke policije nakon što je napravio niz prometnih prekršaja. Zaustavljen je zbog voženje s probušenim gumama, no kad su se redarstvenici iz Adelaida približili njegovu automobilu ugledali su prizor koji nipošto nisu očekivali, piše Autoblog.

Umjesto volana, vozač je u rukama držao kliješta s kojima je upravljao automobilom. No bizarnostima tu nije kraj. Nakon privođenja ustanovljeno je da je muškarac i prije optuživan za niz različitih prekršaja, od posjedovanja marihuane i metamfetamina do oduzimanja vozačke dozvole prije nekoliko mjeseci.

>>Želio oboriti rekord: Vozio 458 km/h pa pao s motocikla i poginuo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije