Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trojica razbojnika u

Uhićen jedan od razbojnika koji su pretukli 52-godišnjaka

policija
arhiva VL
29.05.2010.
u 12:45

Razbojnici su prepad izvršili usred bijela dana, jučer oko 10 sati ujutro, nakon čega su pobjegli. Protiv trojice počinitelja podnijet će se kaznena prijava

ZADAR -Policija je uhitila jednog od trojice razbojnika koji su jučer oko 10 sati u Klovićevoj ulici u zadarskom predjelu Diklo orobili i pretukli 52-godišnjeg muškarca koji je zadobio teške tjelesne ozljede. Oni su iz jučer njegova podstanarskoga stana ukrali odjevne predmete i novac i to u vrijednosti od 8500 kuna.

Provedenim kriminalističkim istraživanje utvrđeno da je jedan od počinitelja 27 – godišnjak koji će se danas popodne privesti istražnom sucu Županijskog suda u Zadru. Za ostalom dvojicom nepoznatih počinitelja se traga. Protiv sve trojice počinitelja podnijet će se kaznena prijava.

Komentara 1

ZL
Zlatko72
08:16 30.05.2010.

pa ako su ulovili 1 mora reci gde mu je kompanija sta ti ljudi misle silom otimati neciju muku sada ja bi njih po10 godina zatvora tako da budu primer drugima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije