Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazneno prijavljen

Uhićen Izraelac - pokušao unovčiti krivotvoreni ček od 4 milijuna eura

novac
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
05.02.2018.
u 14:00

Nakon ispitivanja određen mu je istražni zatvor

Zbog pokušaja da unovči krivotvoreni ček od četiri milijuna eura, splitska policija uhitila je izraelskog državljanina (64) koji je nakon kriminalističkog istraživanja doveden pritvorskom nadzorniku, a u nedjelju i kod suca istrage koji mu je nakon ispitivanja odredio istražni zatvor, doznaje se danas u policiji i na sudu.

Uhitili su ga policajci iz Službe gospodarskog kriminaliteta, koji su nad njim dovršili kriminalističko istraživanje i osumnjičili ga da je u prosincu 2017. s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi banci u Splitu položio krivotvoreni ček na iznos od četiri milijuna eura radi unovčenja.

Kazneno je prijavljen zbog prijevare u pokušaju i krivotvorenja isprave.

Pronađen novac ukraden zaštitarima u oružanoj pljački na Žitnjaku:

novac
1/15

Komentara 6

MO
modovisisajteMaraschino
14:17 05.02.2018.

sada će jamčevinu platiti sa čekom....

MA
Maxim007
14:33 05.02.2018.

Sada će Hrvatska Masonska mašinerija pokazati i dokazati kako se vadi Židov iz zatvora.

TO
Toni70
11:30 09.02.2018.

Za veliku okladu; Izraelca se sudi smo sa minimalnom kaznom ak uopče ? Jer to su oni dobri najbolji na svijetu ... On se zabunio smo to je sve on ima status - Američki................... Da je muslimančina ardobio bi garant garant drugu porciju za finaciski terorizam !!! Malo ih je pa je i rijetkost i teška preteška naivnost bjea nije mu jasno da je kod nas kontrola kao u "Americi i Njemačkoj skupa" te pored sve dokumentacije još dodtna kontraola kroz našu čvrdtu dodatnu balkansku kontrolu, kako o nije bilo jasno ovom volu !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije