Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazneno prijavljen
Povratak na članak

Uhićen Izraelac - pokušao unovčiti krivotvoreni ček od 4 milijuna eura

Nakon ispitivanja određen mu je istražni zatvor

Komentari 6

MO
modovisisajteMaraschino
14:17 05.02.2018.

sada će jamčevinu platiti sa čekom....

VL
MA
Maxim007
14:33 05.02.2018.

Sada će Hrvatska Masonska mašinerija pokazati i dokazati kako se vadi Židov iz zatvora.

VL
TO
Toni70
11:30 09.02.2018.

Za veliku okladu; Izraelca se sudi smo sa minimalnom kaznom ak uopče ? Jer to su oni dobri najbolji na svijetu ... On se zabunio smo to je sve on ima status - Američki................... Da je muslimančina ardobio bi garant garant drugu porciju za finaciski terorizam !!! Malo ih je pa je i rijetkost i teška preteška naivnost bjea nije mu jasno da je kod nas kontrola kao u "Americi i Njemačkoj skupa" te pored sve dokumentacije još dodtna kontraola kroz našu čvrdtu dodatnu balkansku kontrolu, kako o nije bilo jasno ovom volu !!!

VL
Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
14:43 05.02.2018.

Zar Izraelac nije znao da je došao u zemlju kriminala, korupcije i lopova gdje če njegov pokušaj lopovluka brzo razotkriti?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.