Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mafijaški sukobi

Udovica C. Simića na sudu optužila Kalinića da joj je ubio muža

Sretko Kalinić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
26.11.2013.
u 16:24

Ana Simić na sudu u Beogradu priznala je i da je s Kalinićem bila u vezi, a upoznala ga je u Zagrebu

Ana Simić, udovica Cvetka Simića, čije je raskomadano i dekapitirano tijelo u ožujku 2010. nađeno na Jarunu, svjedočila je na Specijalnom sudu u Beogradu u nastavku suđenja Sretku Kaliniću (na fotografiji sa suđenja u Hrvatskoj) i drugim pripadnicima zemunskog klana optuženima za niz likvidacija. Prema pisanju srbijanskih medija, A. Simić žestoko se obrušila na Kalinića optuživši ga da joj je ubio muža, na što joj je on odgovorio da je to – gnjusna laž.

Usto je A. Simić kazala da je s Kalinićem bila u vezi te da ga je pod imenom Boris Filipović 2006. upoznala u Zagrebu, ne znajući da je to osoba koja se traži zbog likvidacije srbijanskog premijera Zorana Đinđića 2003. I dok se na beogradskom sudu raspetljava koga je sve Kalinić, kako tvrdi, ubio po nalogu Bojevića, koji u Španjolskoj čeka izručenje Srbiji, za nas je puno zanimljivije da je još jednom potvrđeno ono što naša policija godinama nijekala. A to je da je Kalinić, jedan od glavnih egzekutora “zemunaca” i lice s crvene Interpolove tjeralice, godinama nesmetano živio u Zagrebu u koji je, prema vlastitom priznanju, stigao u srpnju 2004.

>>Petra Maroje: Cvetko Simić bio je galantan, nisam znala čime se bavi

>>Ubijeni narkodiler Cvetko Simić vodio ilegalne poslove i u RH

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije