Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG 200 KUNA

Udario ga šakom i slomio mu rebro, oštećeni umro nakon nekoliko dana zbog iskrvarenja

Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba
Zeljko Lukunic/PIXSELL
15.02.2021.
u 08:41

Do iskrvarenja je došlo zbog prijeloma rebara

Muškarac (34) sumnjiči se za nanošenje teške ozljede koja je za posljedicu imala smrt, a  istragu je protiv njega pokrenulo Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu. Sumnjiči ga se da je 9. lipnja 2020. oko 2,00 sata, zajedno s prijateljem, došao do adrese stanovanja oštećenika u Zagrebu kako bi s njim porazgovarao oko navodnog duga u iznosu od 200 kuna.

Oštećenika je zatekao u društvu njegovih prijatelja. Počeli su se svađati, a u jednim trenutku kako se sumnja, 34-godišnjak je oštećenika udario ga šakom u glavu. Oštećeni  je pao na leđa i udario glavom i tijelom u tlo te pritom zadobio krvne podljeve kože glave, trupa i svih udova, te prijelom VI. do VIII. rebra lijevo s pomakom. Daljnji napad 34-godišnjaka na oštećenika spriječile su osobe koje su bile nazočne tom događaju.

On je otišao, dok je oštećeniku istog jutra pružena medicinska pomoć, nakon koje je otpušten na kućnu njegu. No 13. lipnja 2020. preminuo je u obiteljskoj kući. Iskrvario je, a do iskrvarenja je došlo zbog prijeloma rebara.

Ključne riječi

Komentara 12

KG
KG002
09:09 15.02.2021.

A liječnik koji je čovjeka sa slomljenim rebrom poslao kući? Kako ste složili članak ispada da je smrt zapravo posljedica nesavjesnog liječenja. To ne isključuje krivnju čovjeka koji je ozljede nanio, ali čovjek zbog slomljenog rebra u pravilu ne umire.

Avatar mikioni
mikioni
09:30 15.02.2021.

Provesti istragu protiv doktora

Avatar eurofašistoid
eurofašistoid
09:23 15.02.2021.

Ovi doktori danas su diletanti. Ništa čudno s obzirom na digitalno obrazovanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije