Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije joj bilo spasa

Masakrirali je njezini ljubimci, kći u panici zvala susjede: Mamu su napali psi

mastif
Foto: Getty Images
26.09.2019.
u 17:27

Susjedi kažu da su ženu napali njezini psi, mješanci mastifa Billy i DJ čije je fotografije često objavljivala na društvenim mrežama

Majka troje djece preminula je nakon što su je napala njezina dva psa u kući u engleskom Cheshireu.

Policija i hitne službe pozvane su nakon što je njezina kći u panici otrčala susjedima odmah kada je napad počeo, jučer oko 17 sati.

No, 44-godišnja Elayne Stanley bila je toliko ozlijeđena da je preminula na mjestu, piše Daily Mail.

Susjedi kažu da su ženu napali njezini psi, mješanci mastifa Billy i DJ čije je fotografije često objavljivala na društvenim mrežama.

Susjeda Bev Hall koja stanuje preko puta i koja je prijateljica napadnute žene već 22 godine, kaže kako je čula da se Elayne svađa sa svojim kćeri, a onda je ona dotrčala u panici.

– Vrištala je da zovemo pomoć jer su psi napali mamu. Odmah smo otrčali preko no nismo mogli ući u dnevnu sobu jer je bila zaključana. Bacali smo stvari na vrata ne bi li odvukli pozornost pasa, no čuli smo samo pse kako reže i grebu. Zvali smo policiju, a moj partner i nekoliko susjeda je počelo bacati cigle na pse s druge strane. Kada su psi izašli u dvorište, moj ih je partner zaključao, no dok su liječnici stigli, ništa se nije moglo učiniti – prepričala je susjeda žene koja je bila majka 22-godišnje djevojke i 12-godišnjih blizanki.  

– Imala je te pse dvije-tri godine, bili su njezini prijatelji. Kuju Billy imala je duže, a prije godinu dana dobila je drugog psa, DJ-a. Nikada ih nisam vidjela nasilne, moja djeca su spavala na njima, ne mogu vjerovati. DJ-a su policajci upucali jer je i njih pokušao napasti, a Billy se smirila te su nju uspavali i odvezli – dodaje susjeda.

Ključne riječi

Komentara 22

LU
lukathereem
18:12 26.09.2019.

Samo se hoće igrati

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
17:57 26.09.2019.

Ne bi oni, nisu nikad...

CH
che99
18:05 26.09.2019.

branili malu... pa ti drži zvjerad pored toliko normalnih pasmina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije