Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRTKA POJASNILA DETALJE

Uber u Zagrebu uvodi promjenu: Mijenjaju se naknade za otkazivanje, poznati novi iznosi

U nedjelju oko 2000 vozača Ubera ide u štrajk
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
20.06.2023.
u 16:07

"Svjesni smo da se ponekad planovi mijenjaju ili da se putovanje može zatražiti slučajno, zbog čega će se naknada naplatiti samo ako se vožnja otkaže 2 minute nakon što je zatražena", tvrdi Uber

Uber u Zagrebu mijenja naknade za otkazivanje vožnji, a iz tvrtke su pojasnili detalje te otkrili koji će biti novi iznosi. Naime, ističe se kako je do promjene u načinu naplate otkazivanja došlo kako bi se osigurala pouzdanost i kvaliteta iskustva putovanja.

"Naknada će se temeljiti na prijeđenoj udaljenosti i vremenu koje su vozači partneri potrošili da dođu do mjesta preuzimanja. To će biti pošteno i za naše putnike i za vozače", tvrdi Uber. 

VEZANI ČLANCI:

"Svjesni smo da se ponekad planovi mijenjaju ili da se putovanje može zatražiti slučajno, zbog čega će se naknada naplatiti samo ako se vožnja otkaže 2 minute nakon što je zatražena", dodaje se te poziva putnika da zatraže prijevoz samo kada su spremni za putovanje.

Prema tome, minimalne i maksimalne naknade za otkazivanje u Zagrebu bit će za UberX od 2 do 4 eura, za UberX Saver od 2 do 2,5 eura, za Uber for Ukraine od 2 do 4 eura, za Comfort 2,5 do 4,25 eura, za UberXL 2,75 do 5 eura, za UberX Priority 2 do 4 eura te za Black 2,7 do 5,4 eura. 

VIDEO Sve je manje vremena! Stručnjak otkrio što bi moglo biti ključni faktor za spašavanje turista u podmornici

Ključne riječi

Komentara 2

NO
nogomet90tih
20:08 23.06.2023.

Čuj ove 'naknade ne bi trebalo biti'? Frajer me potegne 5 kilometara za vožnju i onda otkaže. I sad bi ja trebao to platiti iz svog džepa uz ionako mizernu zaradu? Daj upalite mozak!

WI
wice
18:47 20.06.2023.

Gdje je ono, "PROMO"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije