Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gesta koja vraća vjeru u ljude

O potezu taksista sa zagrebačke Trešnjevke priča cijeli grad: 'Moj naklon ljudino'

Zagreb: Zbog epidemije koronavirusa taksisti imaju sve manje posla
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
24.05.2023.
u 11:32

Nije dugo trebalo čekati na desetke pozitivnih komentara koji su uslijedili, među kojima je jedan koji je opisao sličnu situaciju.

U vremenima kada su vijesti koje nas okružuju često negativne i slušamo o problemima, sa zagrebačke Trešnjevke stiže priča koja vraća vjeru u dobrotu i nesebičnost u ljudima te nas uči kako je malo potrebno za nekome uljepšati dan.

Više od dvije i pol tisuće reakcija i preko sto komentara u manje od 24 sata prikupila je objava jedne Zagrepčanke u poznatoj Facebook grupi Zakaj Volim Zagreb koja broji preko 120 tisuća članova.

- Danas na Trešnjevci idem doma iz Konzuma na Trešnjevačkom placu, i prolazim kraj taksista, čujem da jedan taksist govori drugome: odvest ću je ja besplatno, ti mi samo čuvaj mjesto! Pogledam kad ispred taksija stoji bakica sa šoping kolicima, i zaista je odvezao bakicu. Moj naklon ljudino - napisala je u objavi.


VEZANI ČLANCI:


Nije dugo trebalo čekati na desetke pozitivnih komentara koji su uslijedili, među kojima je jedan koji je opisao sličnu situaciju.

- Prije 11 godina, sin je završio u bolnici, vraćala sam se kući sama, jadna, tužna, bilo je oko 2 ujutro, taksist me odveo besplatno kući. Rekao mi je, za te novce kupite bebaću sutra nešto i da brzo ozdravi! - napisala je članica grupe.

>> Imate li i vi sličnu priču? Podijelite ju s nama na dojavi@vecernji.net ili OVDJE


>> VIDEO: Taksist u Beogradu odbio naplatiti vožnju: Djevojke u redu je, imam i ja majku kući

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar utunelu
utunelu
10:04 25.05.2023.

u zivoru je vazno imati i koristiri se facebook i biti dio toga..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije