Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Američki izvori

U zračnom napadu ubijen zloglasni ISIL-ov ministar rata Abu Omar al-Shishani?

čečen
Foto: Screenshot
08.03.2016.
u 23:08

Bradati Shishanij, koji je poznat i po nadimku Omar Čečen, slovi za jednog od najvještijih ISIL-ovih zapovjednika, a u kalifatu obnaša dužnost ministra rata

Jedan od najozloglašenijih pripadnika terorističke organizacije Islamske države Abu Omar al-Shishani možda je ubijen u američkim zračnim napadima, otkrili su neimenovani američki službenici agenciji Reuters.

Napad se dogodio 4. ožujka u blizini sirijskog grada al-Shadadija, a Sjedinjene Američke Države ponudile su nagradu od 5 milijuna dolara za informaciju o Shishaniju koji je obnašao dužnost ministra rata u kalifatu. 

Bradati Shishanij, koji je poznat i po nadimku Omar Čečen, slovi za jednog od  najvještijih ISIL-ovih zapovjednika.

Ako se informacije o ubojstvu dobiju i službenu potvrdu  napad u kojem je ubijen bio mi jedan od najuspješnijih napada i veliki plus u daljnjoj borbi protiv radikalnih islamista koji se bore na strani ISIL-a.

>>Supruga vođe ISIL-a optužena za smrt američke humanitarke

>>Crnogorac ubijen u bombardiranju na borce ISIL-a: 'Gospodaru naš, nadahni nas izdržljivošću'

Komentara 4

MA
markovicmario80
07:01 09.03.2016.

gledaj te ovog covjeka dobro u oci jedino tako mozete malo spoznat kako je nama hrvatima u Bosni i Hercegovini zivit sa ovakim teroristima.Ti islamisti su gori 100 puta u Sarajevu nego u Siriji .Bosna je isto proglasila kalifat .

ZI
zimerman
01:27 09.03.2016.

Na licu mu se vidi da je u vrazijoj sluzbi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije